Arcanius Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Witam Sytacja ot taka :) Oddałem auto na pranie tapicerki, po odebraniu odjechałem .....i okazało się że zapięcie pasów kierowcy nie likwiduje znaczka zapietych pasów i po chwili odzywa sie sygnał dźwiekowy. Po wpięciu pasów pasażera sygnał niknie a lampka gaśnie. Autko zachowuje się tak jakby ktoś siedział obok kierowcy. Podłączyłem swój komputerek ale żadnych błędów nie wyłapał. Ktoś coś może podpowiedzieć ? Pozdrawiam . Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Sprawdź wtyczki pod siedzeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcanius Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Sprawdzałem i były zapięte ale mnie zmobilizowałeś i jeszcze raz to zrobiłem ..... i Działa może wpły miało na to źle wsunięta szuflada pod siedzeniem bo byłą krzywo i nie chiała się wysunąć. a może poruszyłem jak ąś wtyczkę .... Jest git. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.