Piotrek2950 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Dzień dobry wszystkim. Mój problem to nie działający lewarek zmiany biegów. Położenie można zmienić tylko w trybie awaryjnym, czujnik świateł stopu wymieniony na nowy. Póki co brak pomysłów , chyba że są może za to odpowiedzialne jakieś bezpieczniki ? W tunelu obok lewarka biegów jest luźny przewód , i nie wiem gdzie go podpiąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jungu Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 ten luźny przewód to chyba od podświetlonego schowka obok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 A błędy skrzynia jakie wyrzuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2950 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 1) Oswietlenie schowka działa , więc to nie to. 2) Błąd jest cheat engine , pojawia się na kilka dni i sam znika. Nie mam w okolicy żadnego majstra ani elektryka który by to opanował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kfar Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Witam, ta wtyczka to raczej od podświetlenia biegów co masz koło lewarka jak założysz srebrna osłonę dźwigni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.