MichalAniol Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Witam Wszystkich, Potrzebuję pomocy w jednym temacie... Od niedawna jestem posiadaczem Nissana Pathfindera. Podczas jazdy przy przekroczeniu 60km/h auto zaczyna drżeć. Dodam że koła( felgi i opony ) wymieniłem. Bez zmian. Potrzebuję porady co go może boleć że tak się zachowuje... Dodam że jestem amatorem w tym temacie... Nissan Pathfinder 2.5 diesel, 175KM, 7 osobowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Wał Kardana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisT Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Krzyżaki do wymiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_gru Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Też proponuję sprawdzić krzyzaki na wałach napędowych. Przedni wał kręci się także przy włączonym napędzie tylko na tył. Sam niedawno wymieniłem jeden z krzyzakow na przednim wale. U mnie drgania były przy około 100km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skerim Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Witam Też szedłem tropem kolegów, ale ostatecznie winowajcą okazały się tuleje tylnego mostu osadzone w belce. Wyjmij koło zapasowe i popatrz w jakim są stanie. Poniżej info jak to się u mnie działo .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.