luk.sach Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Witam. Rozmyslam kupno JUKE NISMO manual (lift) Mam kilka pytan, 1.Jaki jest potencjal tego silnika z seryjnymi gratami. 2. Czy da rade zrobic swap napedu do manuala (jakies firmy) Chce zrobic 300+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salikartur Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Tutaj raczej echo , zawitaj z takim tematem na forum za wielką wodą.Wysłane z mojego SM-T819 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Może coś Coobcio na nissan zo ne pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-a-k-s Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Witam,mam juka 1.6 190km przerobionego na 300km po wymianie wydechu na pełen przelot 2,5 cala i zawirusowanego,możliwe dalsze 20-30km ,tylko trzeba wymienić przepływkę na większą i mocniejsze sprzegło gdyż originał powyżej 300nm zaczyna się ślizgać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimomura Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Pomijając wydech to na seryjnych gratach te 300KM ? Podziel się szczegółami + jakiś wykres z hamowania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-a-k-s Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Poczytaj sobie w temacie założonym przez coobcia; ,,Czy są tu jakieś 1.6 turbo'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimomura Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Czytałem ten temat, ale nie ma tam mowy o 300KM które to posiadasz, Jeśli Tobie się udało i polecasz, podziel się wrażeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_I Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 W dniu 7.05.2020 o 08:46, Shimomura napisał: Czytałem ten temat, ale nie ma tam mowy o 300KM Skierowanie do tego wątku to chyba taki rodzaj zakończenia dyskusji. Zadałem kiedyś pytanie o wydech Magnaflow do Juke ze stali nierdzewnej i też zostałem tam skierowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.