Jureczek Opublikowano 4 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 WITAM . CZY KTOŚ POMÓGŁ BY MI W SPRAWIE KOMUNIKATÓW KTÓRE WYŚWIETLAJĄ SIĘ U MNIE CO JAKIŚ CZAS (NP. DZIŚ 3 RAZY ) .PO WYŁĄCZENIU SILNIKA -OSTRZEŻENIE ZNIKA . W ZAŁĄCZENIU PRZESYŁAM ZDJĘCIE . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysrob Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Awaria systemu utrzymania w pasach ruchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujekgoodadvice Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 U mnie akumulator umierał, miałem te same 3 komunikaty a za tydzień auto nie było w stanie odpalić, do serwisu na wymianę aku na gwarancji i od tego czasu spokój, radzę sprawdzić kondycję akumulatora. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysrob Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Widzę że jeszcze wisi alarm automatycznego hamowania. Ja miałem takie alarmy jak padał akumulator. Po wymianie wszystko wróciło do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachciecjezdzic Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Jureczek, czy Ty masz przejechane 612km? Może jechałeś podczas silnych opadów deszczu, gdy wyskoczyły Ci te komunikaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard48 Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Oby nie jakiś nieproszony Gość. tak jak u mnie., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jureczek Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Witam .Nie jechałem w deszczu .Ten komunikat pojawił się dwa razy -po ponownym uruchomieniu silnika zniknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.