keenek Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Witam jakiś czas temu kupiłem Terrano 2 z 96 r dopiero dzisiaj rozebrałem sprzegiełka ponieważ ciągle miałem spięty przedni napęd i okazalo sie że totalna masakra. zasmarowane smarem i brakuje sprężyny i pierscienia blokującego sprężynę do tego wszystko trzeszczy i przytarte brudem. Czy da sie dokupić samą sprężyne i tarczkę ? Dodatkowo w jednym sprzegiełku był włożony ten duzy pierścień do czego od czego on? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Nie ma szans dokupić części do automatów oryginalnych. Chyba że coś się zmieniło bo temat był wertowany z 4 lata temu albo lepiej. Ale nie sądzę bo auto jest coraz starsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel084 Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Dokładnie jak wyżej. Jedynie pozostaje Ci kupić jedno od kogoś jako dawcę. Albo.kpl.manualnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keenek Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Ok czyli sprawa wydaje sie jasna. Manuale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 ewentualnie zabieraki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keenek Opublikowano 18 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 W dniu 11.05.2020 o 07:39, ceniakenzo napisał: ewentualnie zabieraki.... Jakie sa różnice mechaniczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Zabieraków nie możesz rozłączyć,kręcą Ci cały czas półosiami i mostem przednim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 tak jak byś miał cały sprzęgiełka zapięte cały czas, tylko się nie rozsypują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zasadniczo załączone sprzęgiełka manualne pełnią funkcję zabieraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keenek Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 W dniu 30.05.2020 o 22:36, Badger1s napisał: Zabieraków nie możesz rozłączyć,kręcą Ci cały czas półosiami i mostem przednim To ja mam tak teraz ciagle. I most sie kreci, chce tego unknać. Kupuje manuale AVM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi