michalb Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Hejka, W ramach dzielenia się. Podczas przeglądu po 2 roku złożyłem reklamacje obicia siedzenia kierowcy. A po wymianie: wg serwisu ma się ułożyć pozdrawiam, m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredikruger Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Przerabiałem to. Nigdy się nie ułożyła. Serwis wymienił dwa razy tapicerkę i zawsze było tak samo źle. Na koniec serwis oddał fotel do tapicera samochodowego na poprawki . U mnie była tapicerka oparcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalb Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Poczekam do jesieni i najwyżej podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawiec1974 Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Kolego nie czekaj nic się nie ułoży, przecież widać na ostatnim zdjęciu po lewej, że materiału jest za dużo i w dodatku źle wszyty dlatego się "marszczy". Jego po prostu jest za dużo. Spytaj któregokolwiek tapicera, trzeba to odpruć i wszyć od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.