Sergey Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Witam Państwa sierdieczne. Proszę o pomoc. Nie mogę znaleść i kupic w Polsce klipów do mocowania panelu radia samochodowego. Numer od producenta 96938-ED 000. Zdjęcia wzałączniku. Potrzebuję 4 szt. Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekradek7155 Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Pytałeś w ASO oni zazwyczaj mają monopol na tak nietypowe części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergey Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Szczerze mówiąc, nie wiem co znaczy ASO. Mogę zapytać o szczegóły. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk93 Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 ASO to - Autoryzowany Serwis Samochodowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 ASO - Autoryzowana Stacja Obsługi (po ukraińsku Авторизований Сервісний Центр) , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergey Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 jestem głupkiem. Oczywiście. Dziękuję. Zwoniłem do ASO w Poznaniu. 25 zl/szt. Plus dwa tygodnia czekać Na ebay 1.5 euro i 3 tygodnia czekać. Potrzebuję teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 to są klipsy w desce tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergey Opublikowano 18 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.