piotrast Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 witam, mam pytanie: kupiłem właśnie patha 4,0 V6 4x4 2007r. tydzień temu przyjechało z USA z uszkodzeniem tylnej klapy. Podpowie ktoś czy dostępne części karoserii na olx lub allegro będą pasowały czy trzeba rozgraniczyć na wersję EU i USA ? dzięki za info. ;pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisT Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 klapa jest taka sama jak w wersji EU. różnice zewnętrzne nie są duże. Na 100% przednie światła i tylny zderzak jeśli posiadasz wyjście pod hak holowniczy. (zderzak jest szerszy). To są dwie rzeczy które rzucają się w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrast Opublikowano 23 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 podziękował :-) już kupiłem ale jeszcze nie przymierzałem. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.