Wiktor_2.0_140 Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Czołem! Od niedawna jestem dumnym właścicielem QQ z 2001 roku 2.0 benzynka 140 koni. Obecnie jestem na etapie dokładnego analizowania stanu mojego samochodu, mam niewielki problem z jakimiś detalami/częściami, których nie da się zlokalizować na pierwszej-lepszej stronie z używanymi częściami do samochodów. Jedną z tych części jest zaślepka pomiędzy maską a frontową szybą, która pełni rolę swoistej zasłonki łączenia uszczelek górnych i dolnych. Nie wiem jak ją opisać więc posłużę się zdjęciami: Brakująca część znajduje się po stronie kierowcy, dla równowagi umieściłem zdjęcie ze strony pasażera z zaślepką. Czy wiecie może jak mogę zlokalizować tę część w internetach? będę niezwykle wdzięczny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Sprawdź w tym katalogu https://partsouq.com/en/catalog/genuine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Czy to coś takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.