PeRŁAziomal Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Tragedia z tymi autami. Co dwa lata robiac konserwacje i poprawiajac ubytki konserwacji z mojego punktu widzenia i oczywiscie mojego niedoczyszczenia badz niedopatrzenia ; na wysokosci piasty tylnego kola po stronie wlewu paliwa do samochodu znajduje sie rura metalowa pokryta czarna folią ktora zaczyna sie od korka paliwowego a konczy w zbiorniku paliwa. Problem w tym ze wlasnie na wysokosci piasty kola gdzie ta oto rurka metalowa jest wyprofilowana prawie pod katem 90 stopni by weszla pod nadwozie i siegnela koncem do zbiornika paliwowego. Wlasnie tam w tym miejscu gdzie mamy kat 90 stopni rurka glowna i druga kolo niej prawdopodobnie odpowietrznik sa tak skorodowane ze palca od reki bez problmu wloze w glowna. Tragedia. Wiek auta ; luty 2007. Bez komentarza. - zakasac rekawy i biore sie do roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 21 minut temu, PeRŁAziomal napisał: Tragedia z tymi autami. Co dwa lata robiac konserwacje i poprawiajac ubytki konserwacji z mojego punktu widzenia i oczywiscie mojego niedoczyszczenia badz niedopatrzenia ; na wysokosci piasty tylnego kola po stronie wlewu paliwa do samochodu znajduje sie rura metalowa pokryta czarna folią ktora zaczyna sie od korka paliwowego a konczy w zbiorniku paliwa. Problem w tym ze wlasnie na wysokosci piasty kola gdzie ta oto rurka metalowa jest wyprofilowana prawie pod katem 90 stopni by weszla pod nadwozie i siegnela koncem do zbiornika paliwowego. Wlasnie tam w tym miejscu gdzie mamy kat 90 stopni rurka glowna i druga kolo niej prawdopodobnie odpowietrznik sa tak skorodowane ze palca od reki bez problmu wloze w glowna. Tragedia. Wiek auta ; luty 2007. Bez komentarza. - zakasac rekawy i biore sie do roboty... Te auta powinny być zakonserwowane najpóźniej w 2-3 roku, inaczej wszystko gnije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.