MichalAniol Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Witam Potrzebuję LED na przód do R51 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 jakie led? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_es Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Jak to zamontowałeś? Świetnie to wygląda. Możesz podlinkować gdzie kupiłeś Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 20 godzin temu, Tomasz_es napisał: Jak to zamontowałeś? Świetnie to wygląda. Możesz podlinkować gdzie kupiłeś Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka góra na 2x magnes 88mm średnicy, doskonale trzyma a jednoczesnie łatwo zdejmowana na dzie, dół wkręcany do belki przedniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_es Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 A do czedo podłączyłeś instalacje? Bezpośrednio pod aku? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 przednia lampa podłączona jest przez przekaźnik i grubymi kablami z aku na własnym bezpieczniku. dachowe podpinam pod kabel do przetwornicy, mam uniwersalne szybko złączki, które mogę łatwo przepiąć. lampe do 100W można by podpinać nawet pod gniazgo zapalniczki, z włącznikiem na kablu lub tylko z wyłączaniem przez wyjęcie z gniazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.