MisilYE Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Wybór należy do Ciebie ,ja uważam że oba pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius23 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 to biorę od QQ - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius23 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 (edytowane) Mam jeszcze jedno pytanie - w trakcie kręcenia kierownicą mam takie dziwne trzeszczenie skrzypienie - żeby było śmieszniej znajoma która ma QQ tez tak ma - czyli to chyba usterka charakterystyczna - wie ktoś co to ? miał ktoś tak? Przeglądał forum i znalazałem że to trzeba posmarować przekładnie - zrobiłem to ale dalej jest jak byto. Skrzypi w trakcie kręcenia na po odpaleniu, potem po kawałku jazdy nie słychac tego .... Edytowane 2 Czerwca 2020 przez Gregorius23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 U mnie pomogło nasmarowanie ale od strony silnika ,od wewnątrz było dobrze na max tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteque Opublikowano 6 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 Hej Mam pytanko w temacie lusterka - Czy ktoś może zmieniał lusterko na takie na dwóch przegubach? takie które da się podnieść do góry? Widziałem takie patenty w citroenach i bardzo by mi się przydało a nie wiem czy do nissana da się coś takiego dokupić, dorobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi