PYRUS_2007 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Witam Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem Nissan Qashqai 1.6 DCI 130 KM 96KW. Chciałbym kupić koła stalowe do tego ww samochodu i mam dylemat jaki rozmiar mam wybrać 16 czy 17 calowe. Ale z tego co zaobserwowałem nie mogę znaleźć 17 czy 16 będą pasować ??? Z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Tak 16 będą OK. Na słupku B masz tabliczkę z wykazem wszystkich felg i rozmiarów opon z którymi auto ma homologację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PYRUS_2007 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 22 godziny temu, Czech napisał: Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam 22 godziny temu, Czech napisał: Tak 16 będą OK. Na słupku B masz tabliczkę z wykazem wszystkich felg i rozmiarów opon z którymi auto ma homologację. Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.