krzyki Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Witam wszystkich . Mam pytanie - po obfitym deszczu zapala mi się kontrolka braku ładowania akumulatora . Zauważyłem również że wpinając zapięcie tylnego prawego pasa owa kontrolka gaśnie . Co może być przyczyną ? Czy ktoś miał już podobny problem ?. Pozdraiwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekradek7155 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Dość ciekawa zależność. Proponował bym sprawdzić przewody od alternatora a w zasadzie te związane z masą tak samo przy akumulatorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyki Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Też mnie to ciekawi dlaczego podczas zapięcia tylnego pasa gaśnie lampka braku ładowania . Sprawdziłem wszystkie połączenia i kable i nic ... Najlepsze jest to że brak ładowania nie zawsze się zapali i czasem samoistnie zgaśnie . Najlepsze jest jeszcze to że Ładowanie jest nawet gdy lampka ładowania mówi że nie ma ładowania . Byłem z tym nawet w serwisie i rozkładają ręce , tak jak inni elektrycy . Nie wiem co z tym dalej zrobić a eksperymentowanie elektryków na moim portfelu nie bardzo mnie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.