Olo_R51 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Cześć Wszystkim . mam temat którego nie znalazłem na forum wiec pozwalam sobie napisać . Jak było to proszę nie zjechać mnie odrazu sprawa dotyczy radia (panel wyświetlający nie dotykowy , zmieniarka i moduł navi) problem nr 1 : radio raz się włącza a raz nie , i nie chodzi mi o zasilanie . Wszytko jest OK , działają wszystkie przyciski i sterowanie głośnością itp , brak tylko tej głośności . Radio MILCZY . Ani nie szumi ani nie gra nic , zero dźwięku . po pewnym czasie samo się włączy a jak stanę pod sklepem Zgadze silnik i za chwile wrócę , odpalam i nic , cisssssaaazzzzzza problem nr 2 : wersja językowa jest zdaje się holenderska prosze o podpowiedź gdzie się z tym udać lub co zrobić . Wiem jak wyglada lutownica ale chętnie dam zarobić komuś kto się na tym zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.