trocydeusz Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Witam. Szukałem i nie znalazłem dlatego pytam. Jakiś czas temu padł mi czujnik prędkości mówiąc inaczej impulsator ..... zdemontowalem go wraz z mechanikiem i okazało się że ukręconymi jest wewnątrz mechanizm .... szukałem aby kupić drugi długo i niestety nie znalazłem ..... czy może ma ktoś odsprzedać albo ma patent na naprawę ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Do prądnicy tachometrycznej dostaje się woda, zamarza i wtedy wszystko się ukręca. Ja zbudowałem swój od początku. http://hcd-customdevices.pl/jalbum/Pickup/speedsensor/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiang33 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Ja miałem podobnie. Podzwoniłem po handlarzach, którzy sprzedają części i pytałem czy sprzedadzą mi sam czujnik. Za którymś razem się udało ale kosztował około 300zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.