tomeczek12184 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Witam. Mam problem z pilotem od nissana juke 1.6 2012r . Pilot po zmianie obudowy i docince grotu oraz wymianie baterii około rok temu nie sprawiał problemów . Do dzis wszystko działało jak należy . Przejechałem trasę z Polski do Holandii i coś się zepsuło odrazu zauważyłem że pilot nie zamyka drzwi.. dioda LED w pilocie działa więc nie sądzę że to wina baterii . Samochód zamyka się na przekręcenie kluczyka oraz ze środka z konsoli na drzwiach . Kolejna rzecz to szyba od kierowcy która straciła tryb automatycznego zamykania po uprzednim pociągnięciu włącznika na drugi tryb . Bezpieczniki w kabinie sprawdzone wszystkie są całe .. czy ktoś miał już taki przypadek i moze mi pomóc? Nie posiadam drugiego kluczyka ten został w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neq Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Pierwsza rada to oczywiście próba wymiany baterii. Możliwe, że miałeś wymienioną na nową, ale starą, która szybka straciła wymagane parametry. Z czego wynikały wcześniejsze manewry z kluczykiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.