Michaaal Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Witam wszystkich. Może ten temat był już ruszany ale jestem świeży i potrzebuje pomocy mianowicie będąc na stacji diagnostycznej wyszło na jaw ze cieknie z maglownicy i jest minimalny luz (bez odczucia podczas jazdy), moja Alma ma jednostkę 2.2dCi 136km 2004rok i teraz pytanie: czy jest różnica w maglownicy Np z almy z silnikiem 1.5, 1,8 benzyna albo któregoś diesla. Z góry dzięki za poświęcony czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 kup olej do wspomagania z uszczelniaczem,wypuść z układu stary olej i zalej tym nowym z uszczelniaczem.U mnie pomogło,ja wlałem( Prestone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaaal Opublikowano 22 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 No właśnie tak mi polecono, i zrobiłem tak samo i pomogło. Dzięki za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiel38 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Ja tak robię od ponad roku (dolewam), ale chyba wymiany maglownicy nie da się uniknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.