aspirant Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem silnika 2,5 benzyna z gazem. Okazało się, że na pierwszym cylindrze jest wypalony zawór - brak reakcji silnika po odpięciu cewki (cewki sprawdzałem są dobre). Pewnie czeka mnie remont głowicy. Czy może ktoś z Was już to przerabiał? Jakiś polecany fachowiec z okolic Łodzi? jaki ewentualny koszt takiej usługi? Poradźcie co robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_12 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Wszystko zależy od stanu gniazd zaworowych, luzów na reszcie zaworów oraz ceny części, ja tego nie robiłem ale mechanik który mi o tym mówił wycenił koszt na ok 1500zł-2200zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aspirant Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Dzięki, wiem w jakim obszarze cenowym się poruszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.