mariulek Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Witam czy ktoś mógłby pokazać jak wygląda oryginalny bagażnik dachowy nissan. Po kupnie samochodu dostałem bagażnik ale jedna belka była nie kompletna tzn. nie ma jak jej przymocowac do relingów. Prosiłbym o zdjęcia. A na belce są cyfry 112307. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darof1 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Cześć ja mam pytanko o bagażnik bazowy (belki poprzeczne) do Qashqai'a bez relingów. Czy ktoś ma oryginalny Nissanowski (o taki chodzi: https://nissansklep.pl/produkt/poprzeczki-dachowe-nissan-qashqai-j11-do-wersji-bez-relingow-ke7304e510). Jak się sprawuje i jak lakier pod takim bagażnikiem. Ja go raczej będę używał okazyjnie na wakacje, a potem zdejmował. Szukam jakiegoś używanego, bo 800-900 zł to sporo, a nie wiem jak to z kupnem jakichś zamienników (typu Cruz, itp.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.