VQPower Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 powiedzcie mi jaki jest najlepszy olej ktory mozna wlac do manualnej skrzyni?? dzieki i pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 powiedzcie mi jaki jest najlepszy olej ktory mozna wlac do manualnej skrzyni?? dzieki i pozdrowionka Wacu - RedlineMax maja jakis olej podobno za***isty...popatrz na ich stronie. Pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 2 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 ok popatrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Jakie oznaczenie ma olej do manualnej skrzyni w maximie a32. Chodzi mi o xwz gdzie x i z to jakies wartosci np 10w40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.