drds Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Chętnie zmieniłbym oryginalne felgi 19 cali na coś innego, niekoniecznie nissanowskiego. Zastanawiam się nad szprychowymi w kolorze gunmetal, ale czy będą pasować do grafitowego koloru budy? Może pochwalicie się na czym jeździcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drds Opublikowano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Czyżby wszyscy pomykali na ori alusach??? Naprawdę nikt się nie wyłamał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Wprawdzie nie mam czym się pochwalić bo mam ori 18'tki.. ale mnie zawsze najbardziej w QQ podobały się 19' Ibiskus gun metallic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba1982 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 4 godziny temu, drds napisał: Czyżby wszyscy pomykali na ori alusach??? Naprawdę nikt się nie wyłamał? heh, trochę z ironią, ale tutaj szybciej się dowiesz nt stalowych 16', bo takie kiedyś, kto mi zachwalał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drds Opublikowano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 2 godziny temu, buba1982 napisał: heh, trochę z ironią, ale tutaj szybciej się dowiesz nt stalowych 16', bo takie kiedyś, kto mi zachwalał A mógłbyś wkleić to zdjęcie środkowe tylko większe? Fajjnie wyglądają te felgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariogi Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Letnie oryginalne 18''' a na zimę zakupiłem komplet 17'' anzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.