Jureczek Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Witam. Czy ktoś zakładał pokrowce na tylne siedzenia w Qasqaju J11 - chodzi mi szczególnie czy da się złożyć tylną kanapę .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Skoro pokrowce są dedykowane toi na tylną kanapę są dopasowane,więc powinny dać się złożyć...to tylko szmata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poldik Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Jacek, tylko ciężko tą tylną kanapę ściągnąć by założyc dedykowane pokrowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Tylną kanapę zdejmowałem, wyrywa się ją do góry łapiąc w odpowiednich miejscach, Mnie sprawiło dużo problemow naciągniecie materiału na tylne oparcia. Tylnych oparć chyba nie da się tak łatwo wyjąć jak kanapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.