2pac Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Może ktoś wyrazi opinię czy warto dopłacać do 160 konnej wersji. Czy różnica 20 KM w poruszaniu się autem jest zauważalna. Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zawsze warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Kucyków nigdy nie jest za mało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECH0TNIK PL Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Warto i jak podołasz to nawet nie myśl tylko bierz !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robiko Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 W mieście różnica niewyczuwalna w trasie lepsza elastyczność przy wyprzedzaniu. Czy warto dopłacać, moim zdaniem nie, ale gdybym brał 160 km to wyłącznie w automacie DCT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 30 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zastanawia mnie tylko jak silnik wytrzyma takie wyżyłowanie. Inne marki takie moce wypracowują z większych pojemności 1.4-1.5. Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 1.6 DiG-t można spokojnie podkręcić do 220 kucy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.