miniupiniu Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Dzisiaj znalazłem w skrzynce wezwanie na akcję servisową nissana note. Wymiana urządzenia napełniającego poduszki powietrzne.Przerabiał już to ktoś? Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkosteq Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Też dostałem jakiś tydz. temu i wiem że znajomy dostał. Auta z 2007-2008r. Będę miał czas w srode-czwartek to mam zamiar podjechać i zobaczyć o co chodzi. Dam znać. edit. widze ze Twoj Note po lifcie, więc grubsza akcja bo nasze przedliftowe. Edytowane 30 Czerwca 2020 przez mkosteq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Kontynuacja od kilku lat. Nasze już zapomniały tą wizytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkosteq Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 To sobie przypomnieli Ciekawe, że wcześniej tego nie wymienili jak od kilku lat jest akcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 U mnie wymieniali kierowcy chyba z 3 lata temu, pasażera z 2 lata . W ASO tak pomału czas leci że zdążysz wyzłomować zanim Ci przyjdzie wezwanie na serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkosteq Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 I co oni wymieniają? Te obudowy poduszek? W sensie u kierowcy tam gdzie klakson a u pasażera cała ta obudowę przed pasażerem z napisem airbag? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Całe środki, obudowy zostają Twoje......patrz żeby Ci nie podmienili tej od pasażera na lekko uszkodzoną. Mi tak chcieli zrobić ale znam swoje auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NazgulXL Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Pisałem w jakimś temacie że Nissan czeka z wymianą elementu aż właściciel albo auto dokona żywota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysk0 Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Wczoraj byłem załatwić sprawę, zawiadomienie dostałem jakoś w połowie czerwca. U mnie PG7BG - poduszka powietrzna pasażera. Trwało niecałą godzinę a co tam robili to piernik wie, drzemałem na krześle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 (edytowane) Ten sam problem. Dostałem pismo do niezwłocznej wymiany poduszki pasażera. Umówiłem się z ASO Japan Motors Warszawa, Krasnobrodzka 5 na dzień 12.07.br. Wczoraj dostałem sms że niestety nie maja części. Ja będą mieli skontaktują się ze mną. Czyli jeszcze musze poczekać. Edytowane 11 Lipca 2020 przez janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasyr Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 I mnie namierzyli dostałem pismo wczoraj jeszcze się nie umówiłem. Skoro piszecie że to nic nie boli to zadzwonię do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Dostałem niedawno zaproszenie na wymianę u pasażera. Trwało to zdecydowanie za długo, a te konto w nissanie g.. warte. Ogólnie serwis oceniam nisko, sam samochód jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi