Smakor Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zakupiłem na miesiąc Naviexperta za 15 zyla. Już z niego korzystałem kiedyś, daje radę nie tak jak google które bez kontroli robi co chce i prowadza drogami 16 kategorii przez las. A tez online z powiadomieniami itp. W sumie gdyby nie kamery to wielki ekran w tym moim T32 zupełnie niepotrzebny ;/ Dobrze, że chodzi miniaturkę albumu pokazuje w MP3... W toyocie bez navi tez tragiczny był system ale chociaż SMSy pokazywał i odpisać nawet się dało... Głosowego niestety bez navi tez nie miał. Japońce to coś mają z tą motoryzacją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kry5tek Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Fabryczne radia z nawigacja przechodzą do historii w nowych Nissanach https://spidersweb.pl/autoblog/nissan-nawigacja-niedostepna-w-stanach/amp/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 6 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 W takim wydaniu jak jest w T32 to nie ma dla niej przyszłości. Natomiast podłączanie telefonu kablem do auta przy każdej przejażdżce to nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi