rozbef Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Witam wszystkich Parę dni temu zauważyłem ,że jedno światło do jazdy dziennej nie świeci się( prawe patrząc z kabiny) Dziwne ,że dzieje się tak w położeniu przełącznika "auto" natomiast po przełączeniu w położenie "światła mijania" świecą się razem z ledami. Kierunki pomarańczowe działają normalnie. Jutro do ASO - czy tam trzeba coś przeprogramować? Miał ktoś taki przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozbef Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Witam Po wizycie w ASO -lampa do wymiany Szybko 45 k km 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozbef Opublikowano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 (edytowane) No i następna padła Jedna wymieniona a dzisiaj druga zakwalifikowana przez ASO do wymiany.... Za dwa tygodnie będę miał dwie nowe lampy hurra Chyba jednak mam szczęście jedna to 2,5 tys , a łaskawie wyzionęły ducha na gwarancji Edytowane 17 Września 2020 przez rozbef 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 O kurła....a ja mam zamiar wymieniać na full ledy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysrob Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Mam od 6 lat i świecą pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazalt Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Mam to samo ,serwis wydał decyzję, wymiana lampy koszt dzisiaj około 4000 tys. Zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Poszukaj na znanym i mniej znanym portalu aukcyjnym i kupisz prawie nówkę w kilkukrotnie mniejszej kwo cie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexblack Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Mam to samo tez prawa od strony padazera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasiQ Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Panowie ja kupiłem używana na allegro za 500 zł. Za tydzień jade do elektryka i dam znać bo wyglada na to że nie trzeba nowej lampy a jedynie sterownik pada. Zresztą już jest na forum wątek gdzie był poruszant tem problem i u innego użytkownika też po wymianie sterownika wszystko elegancko działa wiec nie dajcie się namówić na nowe lampy za takie pieniądze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasiQ Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udało się !! Fachowiec przełożył ten moduł z zakupionej na allegro lampy i wszystko działa jak należy mam nadzieje , że więcej z tym problemów nie będzie:) tak jak wspominałem nie dajcie się namówić na nową lampę a już na pewno nie w ASO. ps. ten fachowiec zaciągnął języka w nissanie i okazało się , że to wada fabryczna i nissan się zastanawia nad akcja serwisową ale coś czuje że nigdy do niej nie dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi