spartan1 Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Witam. Terrano po wymianie gałek, drążka, sworzni na wahaczach, łączników stabilzatora. Podczas jazdy po asfalcie, coś skrzypi w prawym przednim kole, nie mogę tego zlokalizować. Uczucie takie jakby koło było popuszczone. Podniesiony na podnośniku, nie ma luzów na kole. Miał ktoś podobny problem, z góry dzięki za sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel084 Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Łączniki stabilizatora?Albo gumy stabilizatora. To takie wróżenie z fusów. Musisz nasłuchiwać i sam namierzyć niepokojące dzwięki. Mnie kiedyś skrzypiały nowe tylne łączniki staba. Taki bubel był i ciężko było namierzyć,bo ich nie brałem pod uwagę. Po wyjęciu okazało się że się zacierają.(złożone na sucho). Zdjąłem te gumy z nich dałem smaru i działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spartan1 Opublikowano 25 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Dzięki Paweł sprawdze to. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel084 Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Tylko jak zlokalizujesz i uporasz się z usterką,to napisz o co chodziło. Bo większość tylko zasięga inspiracji i tyle ich tu widziano . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spartan1 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Spoko jak zlokalizuje oczywiście napisze. Paweł masz messengera wysłał bym Ci filmik z tym dziwnym dźwiękiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel084 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Żona ma,bo ja to się nie bawię w te nowinki . Byłem teraz w okolicach żywca na tydzień. Że tez nie spojrzałem wcześniej skąd jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spartan1 Opublikowano 1 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Witam. Paweł dzięki za chęci i próbę pomocyJakJak będziesz w okolicach Żywca pisz śmiało, zgadamy się Usterka zlokalizowana okazało się że to sprzęgiełko manualne świrowało, po wymianie wszystko jest okTeran wraca do gry, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel084 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 To dobrze. Bywam czasem na kempingu w W.górce. Sezon juz bliski końcowi ,to nie wiem czy się uda jeszcze wyjechać w tym roku,al gdyby zima dopisała sniegiem,to zapewne tam sie zjawimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.