Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Rodzaj tapicerki a komfort

Tertes

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

W dalszym ciągu poszukuję swojego QQ i tak jak cały czas byłem przekonany, że ma być skórzana tapicerka ponieważ mam dziecko, tak teraz zacząłem się zastanawiam czy to faktycznie jest taki dobry pomysł. Jak to jest ze skórzaną tapicerką w QQ ? Jest to taka cerata, która odparza tyłek latem, a zimą urywa plecy chłodem (tutaj akurat chyba wszystkie QQ ze skórą mają podgrzewane fotele), czy jednak jest to dość dobrej jakości skóra ? Być może lepiej jednak na długie podróże spisze się tapicerka materiałowa ?

Cześć, 

Mam skórzane fotele (oczywiście jest to "skóra ekologiczna"). Od jesieni do wiosny jest komfortowo. Latem niestety moją bolączką są mokre plecy. 

Zastanawiam się nad zakupem pary mat AeroMoove Adult, by mieć je nałożone w gorętsze dni.

Dużym plusem skóry jest łatwość w utrzymaniu czystości - nie ma problemu plam. Fotele są ogrzewane.

IMG_1932-min.jpg

Osobiscie wolę materiałową tapicerkę (wygodniejsza) . Mam dwójkę dzieci, na tylnej kanapie robią bajzel, a ja nie mam problemu z jej czyszczeniem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...