Pieraś Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Cześć. Czy robił ktoś do 370z dolną osłonę silnika? Moje uległa uszkodzeniu i myślałem o zastąpieniu jej czymś innym niż takim delilatnym PP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxx370 Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 jeszcze nie , ale zerknij na to https://www.tbwperformance.com/rwd-2007-2014-infiniti-g35-g37-nissan-370z-aluminum-under-tray-black/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 29 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 aczkolwiek naszła mnie myśl ... czy dobrym rozwiązaniem jest metalowa ... jak przyłożę spodem w coś to blacha pociągnie zderzak :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxx370 Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 miało być trwalsze od plastiku , gdzieś na forum tu lub infiniti ktos twierdził że ta metalowa osłona daje efekt usztywnienia w ostrych skretach ale nie mogę znaleźć tego postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.