Gość lskora Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Mam Primere P10 91 rok 1. Przy ogrzewaniu sa takie przyciski, w sensie na co ma byc nawiew. Czy one powinny byc podwietlone? Bo u mnie zaden z tych przycisków nie swieci. Świecą tylko te cyferki -> siła nawiewu. 2. Do czego przy tych przyciskach przy ogrzewaniu jest przycisk na którym jest chyba literka C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 1 Tak powinny swiecic. Ale w duzej liczbie modeli to sie psuje. Gdzies na forum jest instrukcja jak to zrobic. 2 A moze chodzi o obieg otwerty-zamkniety? Jest tam chyba taka strzalka moze przypominac litere c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 jesli jest A/C to klimatyzacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniellus Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 tak one powinny świecić, najprawdopodobniej spaliła się żaróweczka. Troszkę pracy z tym jest aby się do niej dostać. Na forum powinieneś znaleźć opis jak to zrobić. Jeśli chodzi o 2 pytanie jak jest AC to na pewno klima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KTOSIU Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgadzam się z moimi poprzednikami, przyciski są podświetlane Pozdr. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KTOSIU Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Jeszcze raz ja, na chwilkę, ISKORA zobacz to: http://www.nissanklub.pl/zrob_sam.php?pid=...id=3&tid=18 jest to link do "zrób to sam" autorstwa Dżodżo. Sądzę, że właśnie tego szukałeś. pozdr. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.