bubuss Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Witam Panowie mam pytanie czy przegląd standardowy co roczny naszych murańców co mają napęd na 4 koła odbywa się jakoś inaczej. Bo ostatnio ktoś mi powiedział że przy na pędzie 4x4 to hamulce sprawdza się na zgaszonym silniki i na N. Rozumiem czemu na N zawsze we wszystkich automatach tak było ale czemu ze zgaszonym silnikiem mówią że to napędom szkodzi i skrzyni kątowej. Wy jak robicie to jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufus75 Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 U mnie jak dobrze pamiętam jest tak że auto badają na 4 rolkach i na N.Na tych ich monitorach widać że gość wybiera tryb auta 4x4Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 31 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Właśnie bo boję się o napędy żeby szlak nie trafił ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufus75 Opublikowano 31 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Ten zgaszony silnik to mi trochę nie pasuje tak szczerze, oczywiście hamulce muszą działać bez silnika ale u mnie zawsze przez ostatnie 5 lat w różnych stacjach auto zawsze pracowałoWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 31 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Tak słyszałem że tak niektórzy robią. Ale przy zgaszonym nie ma wspomagania hamulca i takiej siły hamowania. najlepiej jak by mieli te dodatkowe rolki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.