Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Światła w kabinie

macterlecki

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

W mojej Kaśce nie świecą żadne światła w kabinie, te nad lusterkiem, z tyłu nad drzwiami ani też w bagażniku. Sprawdziłem żarówki, wszystkie wyglądają dobrze (niespalone).

Przeszukałem forum pod kątem "oświetlenia kabiny", "kabina oświetlenie" itp. , ale nie udało mi się nic znaleźć.

Przeczytałem również wszystkie wątki odnośnie bezpieczników i przekaźników, ale nie znalazłem żadnego tropu, który mógłby mnie naprowadzić na to oświetlenie.

Być może nie do końca zrozumiałem opis tych bezpieczników z tabliczek albo źle szukam (czytam) :)

Ktoś pomoże proszę ? Od czego zacząć ?

Temat rozwiązany, ale nie do końca :)

Po przestudiowaniu tabliczki na pokrywie, zauważyłem, że brakowało bezpiecznika BCM.

Teraz oświetlenie kabiny działa, z przodu oraz w bagażniku.

Nie działa nadal oświetlenie nad drzwiami z tyłu (tutaj nadal nie wiem co z tym zrobić).

Zaczynam się zastanawiać , dlaczego tego bezpiecznika brakowało :D ale pojeżdżę i zobaczę czy coś nie wybuchnie.

Nie zamieniał ktoś żarówek na ledy? Jeśli świeci część żarówek to albo ledy są odwrotnie wsadzone albo jest jakaś przerwa w zasilaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...