rosan Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 czy amory o nr 56210 40U00 pasują do mojej maximyqx z 1998r?z góry dziękuję za info ipozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 czy amory o nr 56210 40U00 pasują do mojej maximyqx z 1998r?z góry dziękuję za info ipozdrawiam. sprawdze to jak wroce do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 jesli masz maxi 95-99 to wszystkie od tych rocznikow pasuja...wiem to na 100% bo ostatnio zmienialem. Pzd. Slawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Fabrycznie polecane są Kayaby, ale ale wbrew pozorom wytrzymalsze są Tokico. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Fabrycznie polecane są Kayaby, ale ale wbrew pozorom wytrzymalsze są Tokico. Wiesz, to zalezy tez na co sie trafi...Maxi-Dyla chyba by z Toba polemizowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert1234 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Fabrycznie polecane są Kayaby, ale ale wbrew pozorom wytrzymalsze są Tokico. Wiesz, to zalezy tez na co sie trafi...Maxi-Dyla chyba by z Toba polemizowal witam. prosze o porade. chodzi o amortyzatory tylne do maximy 12/98 A32. gdzie moge kupic i z jaka cena nalezy sie liczyc. jestem z cz-wy. szalony: jesli bedziesz tak uprzejmy to podzielisz sie informacja gdzie naprawiales swoja maxime? dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jayo Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Panowie chce kupic amortyzatory do mojej J30. Komplet lub narazie tylko tył. Gdzie nabędę amorki w dobrej cenie? Czy tylko z Kayaba do J30 czy mozna cos innego zalozyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Do J30 są Kayaby, Tokico i Monroe. Jeśli wolisz twarde zawieszenie to Kayaby, jeśli bardziej komfortowe to pozostałe dwie marki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.