Pawliniak Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Witam Drodzy Forumowicze Zamierzam wymienić olej w automatycznej skrzyni biegów i pojawił się problem gdzie można zakupić w dobrej cenie oryginalny olej NS-3. ASO żąda sobie 900 zł za 5 litrową bańkę. A może lepiej zalać jakimś zamiennikiem np. Ravenol, Mitasu. Jakie są Wasze doświadczenia z wymianą oleju w automatycznej skrzyni biegów? Raczej nie pytam czy wymieniać bo wiem, że zdania są podzielone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Według mnie tylko olej NS-3 NISSAN... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawiec1974 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Tylko oryginał, na aukcjach 4 l jest po 200 zł z groszami a 1 l 56 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Dziękuję za odpowiedzi. Na jakich aukcjach jest po 200 zł z groszami ? na polskim allegro tego nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawiec1974 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 https://allegro.pl/oferta/mitasu-cvt-fe-fluid-ns-3-hcf-2-cvtf-4l-9136035300 Pisząc "grosze" miałem na myśli te "18 zł" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Ale Mitasu to nie jest oryginał a w poście napisałeś, że " Tylko oryginał, na aukcjach 4 l jest po 200 zł z groszam ". Dlatego też usilnie szukałem oryginału NS-# Nissan za 200 zł z groszami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.