Przemek74 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Witam, od jakiegoś czasu zauważyłem, że jadąc ze stałą prędkością przy niskich obrotach silnik delikatnie szarpie, czy ktoś miał taki przypadek. Skrzynia automatyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 miałem podobnie ale w Odysseyu, regeneracja konwertera załatwiła temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek74 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Jakiego konwertera? Droga ta regeneracja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 to różne auta i o cenę to podpytaj a konwerter to jak by sprzęgło tylko do automatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek74 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 tego mi nie diagnozowali ale czy to nie jest bardziej związane z z nierówną pracą silnika? Z szarpania to jeszcze przy ruszaniu mam wrażenie jakby takie szarpnięcie było później jest ok ale jak się zatrzymam i znowu ruszam to jest to samo i to tylko na D na R nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek74 Opublikowano 20 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 U Ciebie robił to mechanik czy serwis od skrzyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 w trasie skończył mi się konwerter i auto poszło do mechanika od skrzyń automatycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek74 Opublikowano 21 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Twoja regeneracja ile kosztowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 nie pamiętam to dawno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek74 Opublikowano 21 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 u mnie też przy ruszaniu (tylko w przód) jest delikatne szarpnięcie. U ciebie jakie były objawy, mocno szarpało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi