reallydamngood Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Witam wszystkich. Mam problem z roletą, której nie mogę zdemontować - wciskam belkę w prawo i trochę się chowa, ale nie mogę w żaden sposób wyjąć jej z tej wnęki... Znalazłem film na YouTube - facet ma podobny problem, tylko w drugą stronę, nie może jej zamontować: Ktoś ma jakiś pomysł jak to wyjąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Może to głupie ale ja się męczyłem próbując ja zamontować odwrotnie... Może komuś się udało i nie chce wyjść? BTW. Słabe to rozwiązane i łatwo porysować boczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vahanar Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 fakt.zdjąć łatwiej.i też mam obawy o boczki. trzeba kombinować i mierzyć gdzie przejdzie..wspomnę o rowkach.bo porażka. przecież to powinno być proste i nie powinno być wpisów o takim problemie .ale to Nissan.reallydamngood myślę że to idzie od dołu nie z góry..trzeba naprawdę mocno cisnąć sprężynę blokady belki. wskoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 mam prosty patent i filmik dalem na UT i to jedną ręką bo w drugiej miałem telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.