Piter Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Cześć, pytanie /prośba: Czy, a jeśli to które kable ciąć i z którymi łączyć? Może ktoś już się tym bawił? Kupiłem od chinola modul: https://pl.aliexpress.com/item/4000461434787.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3a7c5c0fc7EWCl Wyglądało na to, że wszystkie kable plug &play a tu zonk.. jedna wtyczka zupełnie inna. W opisie aukcji Chinul napisał: 4. W przypadku niektórych krajów, ze względu na centralny zamek inny, należy go wyciąć i podłączyć różowy i pomarańczowy przewód, aby zablokować i odblokować przewód sygnałowy Może ma ktoś chociaż opis wtyczki z wiązką kabli w instalacji Nissan? Dalej pewnie sam dam rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 3 godziny temu, Piter napisał: Cześć, pytanie /prośba: Czy, a jeśli to które kable ciąć i z którymi łączyć? Może ktoś już się tym bawił? Kupiłem od chinola modul: https://pl.aliexpress.com/item/4000461434787.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3a7c5c0fc7EWCl Wyglądało na to, że wszystkie kable plug &play a tu zonk.. jedna wtyczka zupełnie inna. W opisie aukcji Chinul napisał: 4. W przypadku niektórych krajów, ze względu na centralny zamek inny, należy go wyciąć i podłączyć różowy i pomarańczowy przewód, aby zablokować i odblokować przewód sygnałowy Może ma ktoś chociaż opis wtyczki z wiązką kabli w instalacji Nissan? Dalej pewnie sam dam rade. Podłącz probówkę na 12v do piwniow w kostce, zamykaj i otwieraj centralny to się kapniesz który jest sygnał zamknięcia/otwarcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udało się podłączyć ale na początek próbowałem się wbić w kable/wtyczkę od zamykania....zamiast drzwi to szyb ;-). Dlatego nie działało ;-P Teraz kable namierzyłem prawidłowe i zaczeło działać. Testy InProgress. Zaraz składam to do kupy, a potem dodam kolejny komentarz ze zdjęciem, info co, gdzie i jak podłączyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.