Shamack Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Witam ponownie.gdzies jeszcze mozna kupic pulsara w pl? zjezdzam na stale i mojego anglika zostawiam.a ze sie przyzwyczailem i 60k przejechal bez problemow to pytam.tu w salonie jeszcze widzialem uzywane 2018 r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExploRer Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 2 godziny temu, Shamack napisał: Witam ponownie.gdzies jeszcze mozna kupic pulsara w pl? zjezdzam na stale i mojego anglika zostawiam.a ze sie przyzwyczailem i 60k przejechal bez problemow to pytam.tu w salonie jeszcze widzialem uzywane 2018 r Jak poszukasz, to i z przebiegiem poniżej 50k (jeszcze) się trafi w sprzedaży przy salonowej, aut używanych. Serwisowany w ASO 3/5 letni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert406 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Mój rocznik 2014 właśnie stuknęło 50k. Mam od nowości . Chcesz kupić ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.