Aisaia Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Witam wszystkich, mam problem z J10 2007r 2.0dci, chodzi o stukanie/pukanie z okolic prawego koła. Dźwięki słyszalne (nie zawsze) są tylko na zewnątrz auta, bardziej przypominają obijanie plastiku o plastik. Była luźna plastikowa osłona przy nadkolu, przyczepiłem ją, ale dźwięki nadal się pojawiają. Częstotliwość pukania nie wzrasta wraz z obrotami silnika, jazdą na wprost czy skręconymi kołami. Zauważyłem, że najbardziej słychać jak auto podjeżdża na parking, obroty około 2000 na drugim biegu. Czy ktoś miał coś podobnego? Proszę o jakiekolwiek wskazówki. Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 może początek końca podjedź na SKP i niech zerknie czy tuleje się nie ruszają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aisaia Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Usterka zlokalizowana - hałasowało zużyte koło pasowe wału. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.