kocurmax77 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Cześć, Jak w temacie: profilaktycznie zdjąć plastikowe listwy i sprawdzić stan blachy??? ( wiadomo środowisko piachu i wody plus zero powietrza pod plastikiem = Ruda) Jak to jest w Waszych QQ??? Wysłane z mojego CPH1923 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Ja tam nie ruszam po co mam się wkurzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurmax77 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Calypso83,Hehe czyli wolisz nie podnosić sobie ciśnienia...tak jak ja.Kto wie może Nissan "odrobił lekcje" zabezpieczenia antykorozyjnego w tym miejscu...???Wysłane z mojego CPH1923 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.