piotr60 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Nowy QQ wymaga dodatkowego zabezpieczenia antykorozyjnego ,podwozia i profili zamkniętych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurmax77 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Czytając wcześniejsze posty w temacie : TAK!Wysłane z mojego CPH1923 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr60 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Ostatni raz zabezpieczałem nowego maluch przed korozją w 1987 roku, późniejsze i obecne moje samochody nie wymagały profilaktyki przed rdzą . Czym jakimi środkami to teraz się robi , macie jakieś doświadczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Nie rozumiem po co zabezpieczać nowe auto, jest gwarancja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeke Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Qashqai też nie wymaga zabezpieczeń. Pod warunkiem, że nie planujesz uzytkowania tego samochodu przez najbliższe 20 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Nasze auta są produkowane w GB i muszą spełniać wymaganie jakie narzuca rynek i przepisy europejskie. Jeżeli producent daje 10 lat gwarancji na perforację, to jest pewien, że w tym i na pewno po tym okresie nie będzie miał problemów. Oczywiście zawsze może znaleźć się egzemplarz który z powodów jakiejś jednostkowej wady na linii produkcyjnej lub niewłaściwego użytkowania nie wytrzyma tego okresu. Decyzja jest na pewno indywidualną sprawą właściciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.