Krystiano254 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Witam sytuacja prosta możliwości wiele... Ale od początku, żona rano pojechała do pracy, a po pracy już auta nie odpaliła... Aku rok temu nowe włożone, wydaje się jakby pompa paliwa padła bo nie słychać żeby podciągała paliwo ale chce sprawdzić jeszcze bezpiecznik i przekaznik. BEZPIECZNIK znajdę ale jakby ktoś mi wskazał miejsce PRZEKAZNIKA pompy paliwa byłoby SUPER, ewentualnie jak sprawdzic czy pompa jest SPRAWNA? . Chyba że ktoś ma jeszcze jakiś pomysł co mogło nawalić. Dodam że pod takiego mało profesjonalnego kompa podpiąłem i błędów nie znalazło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 NATS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawnowerman Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Drugi kliczyk sprawdzalaes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystiano254 Opublikowano 1 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Tak nats, sprawdzałem pompe paliwa na ostro bezposrednio z akumulatora i działa idealnie natomiast podczas włożenia do auta zero reakcji jakby ja odcinało. Bezpieczniki również wszystkie sprawdzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.