Jan19 Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Czesc, wymienilem Elastyczne przewody Hamulcowe i myslalem ze jak w wiekszosci aut sa normalnie 4 - idace bezposrednio do zaciskow. Okazalo sie ze sa 2 dodatkowe znajdujące sie przy belce tylnego zawieszenia ktorych specyfikacji nie znam a bez ktorej nie jestem w stanie ich zamowic. czy ktos jest cos w stanie wiecej powiedziec na ich temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasjopej Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Hej, to powinno pomóc: https://nissan.7zap.com/en/el/tiida/c11x/2+703+1003/h/462/ oczywiście wybierz właściwy model Tiidy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan19 Opublikowano 2 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Dzieki, sprawdzilem i jeszcze konsultuje sie z gosciem u ktorego kupuje te przewody ale chyba to to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sito Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Hej, Jan 19 podpowiedz proszę jakie są numery tych przewodów znajdujących się przy belce tylnego zawieszenia. Robiłem przegląd i wyszło, że są do wymiany - skorodowały. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan19 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Nie mam dokladnych numerow poniewaz ja zrobilem to „na zamowienie” - oplot stalowy (zaplacilem 175zl), te numery powyzej niestety sie nie zgadzaly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.