LUKHADR40 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Witam Prześledziłem troche forum i nie znalazłem podobnego problemu po demontażu aku zapaliła się lampka chechk , po podłączeniu skanerem taki zwyklas z aledrogo nie wyświetla żadnych błędów(a lampka się pali) . Lampkę można wykasować ale za jakiś czas powraca , dodam że wcześniej autem jezdziłem i nie było żadnych problemów skaner też czytał kody .Czy ktos z posiadaczy p11 miał taki przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Na zworkę próbowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUKHADR40 Opublikowano 7 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Ta zworka jakoś u minie nie działa chyba że złe coś robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 powinna zadziałać, jak sprawdzasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUKHADR40 Opublikowano 8 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Sprawdziłem na zworkę i kontrolka jak dobrze policzyłem pokazała 0140 czyli 2 sonda lambda, z racji że ostatnio wymieniałem prawie cały wydech to dziś podkręcałem wszystkie śruby za katalizatorem i sprawdziłem wtyczkę od sondy dam znać co i jak a jak wywali to pokusze się jeszcze może o zmierzenie napięcia lub przeczyszcze przeplywke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUKHADR40 Opublikowano 22 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Epopeeji ciąg dalszy na chwilę obecną lampka zgasła nic oprócz podkręcania wydechu nie robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.