DarekK Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Witam wszystkich, Czy w waszych samochodach Qashqai wahacze tylne tak wyglądają jak moje ? Samochód nie ma dwóch lat, garażowany przebieg 17tys. Podobno to nie podlega gwarancji. Proszę o opinię i radę co z tym robić, bo wygląda to na złe zabezpieczenie fabryczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Tragedia! ja mam 2 lata najechane 35 tys i może gdzieś punktowo ślad się znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 To samo było w J10 i nadal ten sam błąd powielają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Jeżeli chodzi o całe zawieszenie w J11 dużo poprawili w stosunku do J10. Przez 5 lat żadnego problemu, nic nie wymieniałem. Takiej rdzy też u mnie nie było... dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekK Opublikowano 7 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Też wydaje mi się to dziwne aby w tak krótkim czasie pojawiła się tak duża rdza. Wygląda, że w moim samochodzie źle zabezpieczyli te wahacze albo jakaś partia była takich felernych. Coś czuje, że nie uda się tego zareklamować wstępnie już mam informację z ASO " Zgodnie z warunkami gwarancji elementy podwozia/zawieszenia nie są objęte gwarancją na korozję". Jakieś pomysły jak to reklamować ? Ma ktoś doświadczenie w takich sprawach? Pisać bezpośrednio do Nissan ? ktoś przerabiał taki temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Zrób zdjęciai wyślij do centrali z zapytaniem,czy takmają wyglądać elementy zawieszenia po dwóch latach użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekK Opublikowano 7 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 13 minut temu, JACKO29 napisał: Zrób zdjęciai wyślij do centrali z zapytaniem,czy takmają wyglądać elementy zawieszenia po dwóch latach użytkowania? Też nad tym właśnie dziś myślałem, bo od czegoś trzeba zacząć. A czy ktoś z obecnych na forum otrzymał jakąś pomoc z centrali Nissan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 No właśnie ja Ale centrala była jeszcze w Budapeszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekK Opublikowano 8 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Udało Ci się coś załatwić po twojej myśli w centrali Nissan ? Jadę na przegląd przedstawię problem jeszcze raz może zauważa, że to nie jest normalne. Jak nic z tym nie zrobią to pisze do Centrali Nissan Polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekK Opublikowano 8 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Dzięki za info, spróbuje sprawę załatwić kontaktując się z Centralą Nissan-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi