mnemonic Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Cześć! z ciekawości zerknąłem dziś po auto i zobaczyłem, że dokładnie na środku pomiędzy przednimi kołami coś się "poci". Nie mam ubytku płynów. Maź jest oleista, nie kapie. Jest ktoś w stanie stwoerdzić na podstawie załączonych zdjęć, co to może być? Jakaś uszczelka? Dzięki z góry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taki_jeden Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 To jest chyba skrzynia biegów, stawiam na uszczelniacz na półosi. Ostatnio wymieniałem w moim QQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnemonic Opublikowano 13 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Dziękuję, będę wiedział, jak zacząć rozmowę z mechanikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 3 godziny temu, mnemonic napisał: Cześć! z ciekawości zerknąłem dziś po auto i zobaczyłem, że dokładnie na środku pomiędzy przednimi kołami coś się "poci". Nie mam ubytku płynów. Maź jest oleista, nie kapie. Jest ktoś w stanie stwoerdzić na podstawie załączonych zdjęć, co to może być? Jakaś uszczelka? Dzięki z góry! Wymyj to płynem do mycia silników i wtedy obserwuj gdzie się pojawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.