ziarenko Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Jak wyżej. Mam nie oryginalna sonde lambda w swojej primerze i zaczyna nie dzialac tak jak powinna. I tu moje pytanie. Jaki producent będzie odpowiedni dla mojej nysy? Silnik 1.6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cedricco Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Ile sond silnik posiada przed i za katalizatorem po 2 czy po 1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cedricco Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Ja to mam NTY Tajwan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karabu Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Ja kupiłem Delphi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.