devision1 Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 witam....czy przełacznik składanych lusterek w nissan qq 2010 r jest podswietlany a jak tak to jaka żaróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19wiesiek56 Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 niestety nie jest poswietlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Hmm a u mnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Jest podświetlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devision1 Opublikowano 27 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 dzieki...a ja zdjać przycisk by dostać się do żarówki lub diody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Może nie warto rozbierać https://allegro.pl/oferta/nissan-qashqai-przycisk-sterowanie-lusterek-07-13r-7875270125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Da się rozebrać. Wygląda na diodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devision1 Opublikowano 28 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 ok...ale kupiłem cały, to co zaznaczyłes w linku...moze nie potrzebnie, mogłem kupić żarówke a jak napisac na allegro by kupi taka żarówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devision1 Opublikowano 29 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Jaki ma symbol ta żaróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk_slawek Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Właśnie wymieniłem. Wymiana prosta. Cena w poczciwym "Polmozbycie" 1,50PLN. Tu więcej o miniaturowych żarówkach. https://nowyelektronik.pl/index.php?id_category=593&controller=category Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Witam, Nie lepiej było od razu założyć diodę LED? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk_slawek Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Można było, ale byłaby to najdroższa dioda.... A tu była wymiana na zasadzie: "zajadę na stację benzynową i wymienię żarówkę" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Bez przesady z tą ceną za diody LED. Pierwszy z brzegu przykład LED na 12V: https://allegro.pl/oferta/10x-dioda-led-5mm-12v-white-30-8982205851 Cena dotyczy 10 szt., więc miałbyś sporo w zapasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi